AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yolunun hep açık olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, insanların hayranlığını kazanacağına yorulur.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek sorunların gittikçe artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir