AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük balık tutanı görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, yolunun açık olacağına delalettir.

Kahve falında büyük balık tuttuğunu görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tutanları seyretmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında balık tutan insanlar görmek hayırlı işlerde yer alacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının balık tuttuğunu görmek yönetici makamına oturacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek çok uğraş vereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının balık tuttuğunu görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir