AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere sesi duymak

Kahve falında dere sesi duymak

Kahve falında dere sesi duymak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında dere sesi duymak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Kahve falında dere sesi duymak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşin sesini duymak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kaz sesi duymak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın sesini duymak böylece hayatının da düzene gireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duymak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin sesi duymak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir sesleri duymak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir