AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir sesleri duymak

Kahve falında tekbir sesleri duymak

Kahve falında tekbir sesleri duymak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin rahat nefes alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ekmeğinin verimli olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tekbir sesleri duymak gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tekbir sesleri duymak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tekbir sesini duymak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında camide tekbir getirmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Kahve falında tekbir getirmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekbir görmek rahat bir işe girileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirerek ölmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir