AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasının sesini duymak

Kahve falında ölen babasının sesini duymak

Kahve falında ölen babasının sesini duymak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, istihdam edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işarettir.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında babasının sesini duymak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret eder.

Kahve falında baba sesini duymak kırgınların barışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir