AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz sesi duymak

Kahve falında kaz sesi duymak

Kahve falında kaz sesi duymak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaz sesi duymak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında kaz sesi duymak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında sela sesi duymak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında polis sesi duymak güzel huylarının değişeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında baba sesini duymak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında tabanca sesi duymak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan sesi duymak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında davul sesi duymak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir