AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan sesi duymak

Kahve falında ezan sesi duymak

Kahve falında ezan sesi duymak ün yapmayı başaracağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, dualarının gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Kahve falında sabah ezanı sesi duymak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak iyileşeceğine, toparlanacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Kahve falında vakitsiz ezan sesi duymak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında ezan sesini duymak fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ezan sesi duymak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalettir.

Kahve falında ezan sesi duymak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir