AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin sesi duymak

Kahve falında ölmüş birinin sesi duymak

Kahve falında ölmüş birinin sesi duymak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin sesi duymak gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak hayatını yoluna koymaya, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gaipten ses duymak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında yangın sesi duymak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli ses duymak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deve çanı sesi duymak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ıslık sesi duymak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir