AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın sesini duymak

Kahve falında yılanın sesini duymak

Kahve falında yılanın sesini duymak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın sesini duymak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Kahve falında yılanın sesini duymak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan sesi duymak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ağlama sesleri duymak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin sesini duymak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çan sesi duymak daha büyük işler için bir örnek olacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında oku sesi duymak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında silah sesi duymak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiş sesi duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir