AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin sesini duymak

Kahve falında kardeşin sesini duymak

Kahve falında kardeşin sesini duymak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kişinin rahat edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşin sesini duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında erkek kardeşinin sesini duymak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşin sesini duymak hayata küsecek duruma geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin sesini duymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işarettir.

Kahve falında piyano sesi duymak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında saz sesi duymak iç sıkıntısına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun sesini duymak garanti olacak makama oturacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında osuruk sesi duymak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir