AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem sel görmek

Kahve falında deprem sel görmek

Kahve falında deprem sel görmek maddi zararını karşılayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kalp kırıklığı olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalettir.

Kahve falında deprem sel gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında sel ve deprem görmek konforunun yerinde olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında deprem ve sel görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem sel görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli sel suyu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında selde boğulan birini görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sel görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selin içinden geçmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna girmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir