AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel suyuna girmek

Kahve falında sel suyuna girmek

Kahve falında sel suyuna girmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rızkının azalacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna girmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında sel suyuna girmek zarar edeceğine, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sel suyundan geçmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hayırlı terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel suyu görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sel ve su görmek işten yana şansının açık olacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Kahve falında sel suyunda yüzmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık su sel görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel bulanık su görmek gelirinden yana memnun olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir