AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sel görmek

Kahve falında akan sel görmek

Kahve falında akan sel görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, eski enerjisini bulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında akan sel gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında akan sel görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Kahve falında tersine akan sel görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret eder.

Kahve falında çamurdan sel görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Kahve falında sel aldığını görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden kaçtığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında sel ve yağmur görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında sel heyelan görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında evini sel bastığını görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir