AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sel suyu görmek

Kahve falında kirli sel suyu görmek

Kahve falında kirli sel suyu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kafasının rahat olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli sel suyu gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kirli sel suyu görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su ve sel görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında berrak sel suyu görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel gibi su görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz sel suyu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında sel suyuna girmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir