AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve deprem görmek

Kahve falında sel ve deprem görmek

Kahve falında sel ve deprem görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yalan söylemeye, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel ve deprem gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında deprem sel görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem ve sel görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sel ve deprem görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Kahve falında su sel görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, koyu sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında sel suyuna kapılmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına inanılır.

Kahve falında selden ölmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işarettir.

Kahve falında sel sularında yürümek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sabit geliri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir