AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem ve sel görmek

Kahve falında deprem ve sel görmek

Kahve falında deprem ve sel görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem ve sel gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında sel ve deprem görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem ve sel görmek kırgınlıklar yaşanacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında deprem sel görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek kazancının yerine gelmesine, aralarında bir konuşma geçeceğine delalettir.

Kahve falında su baskını sel görmek üstünlük elde edeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sel bulanık su görmek onlarla gönül birliği edeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında sel suyundan kaçmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Kahve falında selden adam kurtarmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir