AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde boğulan birini görmek

Kahve falında selde boğulan birini görmek

Kahve falında selde boğulan birini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maneviyata yöneleceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, karanlığın biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında selde boğulan birini gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Kahve falında selde boğulan birini görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sel suyunda boğulmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında selde boğulduğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sel izlemek maddi gücünün yerine geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına delalettir.

Kahve falında sel basmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sel olduğunu duymak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde sel görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir