AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizli horozu görmek

Kahve falında denizli horozu görmek

Kahve falında denizli horozu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, başka alanlara yöneleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizli horozu gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında denizde horoz görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında denizli horozu görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında horoza yem vermek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında renkli horoz görmek geçiminin güçleşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını koparmak varlıklı kimse olacağına, refah düzeyinin artacağına delalettir.

Kahve falında hindi horoz görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş horoz görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sıkıntılarını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz satmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kişinin afiyette olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir