AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun kafasını koparmak

Kahve falında horozun kafasını koparmak

Kahve falında horozun kafasını koparmak pişmanlığa, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında horozun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Kahve falında horozun kafasını kesmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında horozun kafasını koparmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası koparmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında horoz kafası görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında horoz ölüsü görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz yavrusu görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir