AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi horoz görmek

Kahve falında hindi horoz görmek

Kahve falında hindi horoz görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hindi horoz gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Kahve falında hindi horoz görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz ve hindi görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi almak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Kahve falında hindi satın almak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük hindi görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında hindi eti almak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir