AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş horoz görmek

Kahve falında ölmüş horoz görmek

Kahve falında ölmüş horoz görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş horoz gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında oyuncak horoz görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek horoz görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir horoz görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoza yem vermek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz ve ördek görmek başarılarının devamının geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman horoz görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste horoz görmek ele geçecek haram mal ve paraya, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında horozun öldüğünü görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir