AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoza yem vermek

Kahve falında horoza yem vermek

Kahve falında horoza yem vermek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında horoza yem vermek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında horoza yem vermek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında deveye yem vermek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hak yememek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa yem vermek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada yemlik toplamak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineklere yem vermek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemenue gitmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir