AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde horoz görmek

Kahve falında denizde horoz görmek

Kahve falında denizde horoz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde horoz gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Kahve falında denizli horozu görmek durgunlaşacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde horoz görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz satın almak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz ibiği görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horozu kovalamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz kavgası görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesini görmek ondan faydalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir