AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz satmak

Kahve falında horoz satmak

Kahve falında horoz satmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Kahve falında horoz satmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zahmete ve çileye düşeceğine inanılır.

Kahve falında horoz dövmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ibiği görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında horozla dövüşmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz kafası görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet eder.

Kahve falında horozla konuşmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta horoz görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir