AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli horoz görmek

Kahve falında renkli horoz görmek

Kahve falında renkli horoz görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli horoz gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında renkli horoz görmek insanlarla arasının açılacağına, keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz kestiğini görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında horozun kafasını koparmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında horoz ayağı görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında horoz başı görmek yüzünün de güleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman horoz görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında horozun görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz ölüsü görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir