AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin yanında oturmak

Kahve falında denizin yanında oturmak

Kahve falında denizin yanında oturmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bütçesinin daralacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kimden akıl soracağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında denizin yanında oturmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, insanlara öncülük edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın yanında oturmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ne yapacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında oturmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir