AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında oturmak

Kahve falında mezarın yanında oturmak

Kahve falında mezarın yanında oturmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında mezarın yanında oturmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin yanında oturmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, üzücü haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir