AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın yanında oturmak

Kahve falında sobanın yanında oturmak

Kahve falında sobanın yanında oturmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında sobanın yanında oturmak gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sobanın yanında oturmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobanın yanında ısınmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında oturmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir