AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yanında oturmak

Kahve falında ölünün yanında oturmak

Kahve falında ölünün yanında oturmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yanında oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yanında oturmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak parasının pul, malının da hiç olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun yanında oturmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir