AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde kaymak

Kahve falında denizin üstünde kaymak

Kahve falında denizin üstünde kaymak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında denizin üstünde kaymak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde kaymak büyük rahatlık yaşanacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde kaymak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yollarını ayıracağına yorulur.

Kahve falında su üstünde kaymak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzun üstünde kaymak kendisini yıpratacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumun üstünde kaymak sorunlarının yakında biteceğine, kazancını katbekat arttıracağına işarettir.

Kahve falında buz üstünde kaymak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir