AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun üstünde kaymak

Kahve falında kumun üstünde kaymak

Kahve falında kumun üstünde kaymak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, elde edilecek menfaatlere, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında kumun üstünde kaymak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kum üzerinde kaymak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumda kaymak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kumdan kaymak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kumun üstünde oturmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde kum görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kum üstünde oturmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir