AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üstünde kaymak

Kahve falında buz üstünde kaymak

Kahve falında buz üstünde kaymak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında buz üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında buz üstünde kaymak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalettir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu yolda kaymak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulur.

Kahve falında buzdan kaymak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdan kaydığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında karda buzda kaymak işlerdeki verimin artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla buzda kaymak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir