AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde kaymak

Kahve falında deniz üstünde kaymak

Kahve falında deniz üstünde kaymak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde kaymak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstünde kaymak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında buz üstünde kaymak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde kaydığını görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında su üstünde kaymak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, acı tecrübeler edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir