AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzun üstünde kaymak

Kahve falında buzun üstünde kaymak

Kahve falında buzun üstünde kaymak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında buz üstünde kaymak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında buz pateniyle kaymak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda kaymak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında karda buzda kaymak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdan kaymak onunla üzülüp, ağlayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında buzdan kaydığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir