AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün üstünden kaymak almak

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, zorlukların bir anda biteceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz üstünde kaymak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üstünde kaymak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde kaymak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde kaymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstünde kaymak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir