AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde kaymak

Kahve falında su üstünde kaymak

Kahve falında su üstünde kaymak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında su üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında su üstünde kaymak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde kaymak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz üstünde kaymak büyük bir kazanç elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde kaymak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde kaymak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir