AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde kaymak

Kahve falında karın üstünde kaymak

Kahve falında karın üstünde kaymak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında karın üstünde kaymak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak belalardan korunacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde kan görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde ağlamak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir