AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı şarap içmek

Kahve falında acı şarap içmek

Kahve falında acı şarap içmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, unvan sahibi olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı şarap içmek gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında acı şarap içmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı şarap içmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şarabı içmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kadehle şarap içmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla şarap içmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında pembe şarap içmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında cennet şarabı içmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir