AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde batmak

Kahve falında denizde batmak

Kahve falında denizde batmak yalan söylemeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında denizde batmak gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında deniz batmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Kahve falında denizde dibe batmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyle denize batmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize batmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kuma batmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında denizin içine batmak hilekar ve zayıf tanıdığa, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir