AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, anlaşmalardan cayılacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uçurum dibinde deniz gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde oturmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dibe dalmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde dibe batmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Kahve falında deniz dibinde yaşamak eşi tarafından yüceltileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında denize dip dalmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibinde olmak hayatında yeni ufuklar açacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir