AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dibine dalmak

Kahve falında deniz dibine dalmak

Kahve falında deniz dibine dalmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, herkesin şaşırtılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen birinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dibine dalmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında denizde dibe dalmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Kahve falında deniz dibine dalmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında denize dip dalmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında dip dalmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Kahve falında suyun dibine dalmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda dibe dalmak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, istediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir