AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dibi görmek

Kahve falında deniz dibi görmek

Kahve falında deniz dibi görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dibi gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Kahve falında denizin dibinde olmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz dibinde olmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibinde yürümek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin dibine düşmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir