AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi atla geçmek

Kahve falında denizi atla geçmek

Kahve falında denizi atla geçmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yarar sağlamayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında denizi atla geçmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında denizi atla geçmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında atla sudan geçmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Kahve falında atla dereden geçmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında atla köprüden geçmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine inanılır.

Kahve falında atın altından geçmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında denizi sandalla geçmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden vapurla geçmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir