AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi sandalla geçmek

Kahve falında denizi sandalla geçmek

Kahve falında denizi sandalla geçmek dertlerinin dermanını bulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında denizi sandalla geçmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında denizi sandalla geçmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında deniz ve sandal görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde sandal görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında denizde sandalla gezmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sandala binmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, en küçük sorunda parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandal ve deniz görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında sandaldan denize düşmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir