AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla sudan geçmek

Kahve falında atla sudan geçmek

Kahve falında atla sudan geçmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında atla sudan geçmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Kahve falında atla sudan geçmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk sudan geçmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli sudan geçmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz sudan geçmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanik sudan geçmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sudan geçmek çok sevilen bir kişi olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında sudan karşıya geçmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir