AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, itibar edineceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir