AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden vapurla geçmek

Kahve falında denizden vapurla geçmek

Kahve falında denizden vapurla geçmek adımlarını daha sağlam atacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında denizden vapurla geçmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Kahve falında denizi vapurla geçmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında denizden vapurla geçmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz vapuruna binmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz vapur görmek huzursuz olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalettir.

Kahve falında deniz vapuru görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve vapur görmek başarılarının devamlı olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde vapur görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir