AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla köprüden geçmek

Kahve falında atla köprüden geçmek

Kahve falında atla köprüden geçmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Kahve falında atla köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Kahve falında atla köprüden geçmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında köprü üstünden geçmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine işaret eder.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir