AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize yazı yazmak

Kahve falında denize yazı yazmak

Kahve falında denize yazı yazmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, zararının büyük olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında denize yazı yazmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında denize yazı yazmak hayır getirecek işlere girileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında avucuna yazı yazmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında ele yazı yazmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemle yazı yazmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir