AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemle yazı yazmak

Kahve falında kalemle yazı yazmak

Kahve falında kalemle yazı yazmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ana baba sözü dinlemeye, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet eder.

Kahve falında kalemle yazı yazmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir